Kosten dakkapel 6 meter

Een dakkapel van 6 meter breed zorgt voor veel extra woonruimte en lichtinval. Door meer leefruimte neemt de waarde van uw huis aanzienlijk toe. Een dakkapel levert van alle mogelijke verbouwingen dan ook de meeste waarde op. Bovendien ligt de prijs per meter bij een dakkapel van 6 meter breed aanzienlijk lager dan bij kleinere dakkapellen. Wel lopen de prijzen van deze dakkapel ver uiteen. Om de prijzen te drukken kunt u naast goed vergelijken ook overwegen om met deze dakkapel meerdere kamers uit te breiden of uw buren te vragen of zij samen met u zo’n dakkapel willen plaatsen. 

Let op: voor plaatsing van deze dakkapel aan de voorkant van uw huis heeft u een vergunning nodig. Plaats u deze dakkapel aan de achterzijde van uw woning? Dan heeft u meestal geen vergunning nodig. 

 

122

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel tot 6,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Waar moet u verder rekening mee houden?

Bij een dakkapel van 6 meter breed is het niet altijd mogelijk om te kiezen voor een prefab model. Dit hangt af van de ruimte in uw straat. Deze moet namelijk breed genoeg zijn voor bijvoorbeeld een hijskraan.

Kiest u voor hout? Dan neemt het onderhoud hiermee natuurlijk ook toe. In plaats daarvan zou u ook kunnen kiezen voor een Keralit dakkapel met houtlook. Houd er rekening mee dat een dakkapel van Keralit al snel 500 euro duurder is dan een onbekend merk kunststof dakkapel van 6 meter.

Wat kost een dakkapel van 6 meter?

Een houten dakkapel tot 6,5 meter met een plat dak is de goedkoopste optie: de prijs begint vanaf ongeveer €6.300 euro. Dit bedrag is inclusief btw en plaatsing. De uiteindelijke prijs is niet alleen afhankelijk van het materiaal maar ook van uw keuzes met betrekking tot de constructie (prefab dakkapel of traditioneel) en de vorm van het dak.

Ook wat betreft raamindeling heeft u een ruime keuze. Het voordeligst is om uw dakkapel 6 meter breed te voorzien van drie draai-kiepramen. Daarnaast kunt u voor interessante opties zoals ventilatieroosters, isolatie, zonwering en rolluiken kiezen. Let er wel op dat deze opties extra kosten met zich meebrengen.

Voorbeeld dakkapel prijzen 6 meter

Om u een beter antwoord te geven op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 6 meter?’ leest u hieronder wat de goedkoopste prijzen per daktype en materiaal ongeveer zijn. Let op: de onderstaande prijzen zijn indicaties. Voor de exacte prijzen kunt u via Watkosteendakkapel.nl gratis de prijzen opvragen bij specialisten uit uw regio.

Dakkapel 6 meterPlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Hout€6.300€8.200€9.450€12.600
Kunststof€6.900€8.950€10.350€13.800
Polyester€7.800€10.150€11.700niet mogelijk
Aluminium€8.000€10.400€12.000€16.000
Zink€8.400€10.900€12.600€16.800

Wat kost een dakkapel van 6 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Dakkapel 6 meter breed kosten vergelijken

Overweegt u een dakkapel van meter breed te plaatsen? Dan is het de moeite waard om verschillende dakkapel specialisten te vergelijken. De prijzen kunnen namelijk tot meer dan 1.500 euro uit elkaar liggen. Bij een regionale dakwerker bespaart u natuurlijk voorrijkosten uit, maar wanneer deze veel duurder is dan de concurrent op afstand, is hij niet altijd de goedkoopste optie. Plaats daarom direct uw klus op Watkosteendakkapel.nl vergelijk op een eenvoudige manier diverse vakmannen. 

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018